За нас

Нашата цел е да постигнем най-доброто обслужване на клиентите ни, отлични цени и бързи доставки.

Разнообразявайки сайта с различни ежемесечни промоции, празнични промоции и индивидуални оферти, ние нагласяме своята работа, според вашите предпочитания, за да осигурим възможно най-добрия резултат за вас - нашите клиенти.

Стараем се постоянно да увеличаваме разнообразието от предлаганите в онлайн магазина ни продукти, като ги групираме в под категории.

Изготвянето на дизайн за продукт е напълно безплатно, а преди да потвърдите своята поръчка, ще получите своя дизайн за одобрение.

Екипа на krusha.eu може да се похвали с перфектно обслужване на клиентите си. Винаги внимателни и услужливи към всеки клиент, стараем се да помогнем във всяка една възникнала ситуация.

Осигуряваме качествено и бързо обслужване - производството на всички поръчки започва веднага и се изпращат не по-късно от следващия работен ден, за да пристигнат при вас възможно най-бързо.

Работим с куриерска фирма Спиди, и като партньори с нея ви предоставяме гарантирано бързо пристигане на поръчката и много важно - клиента има право да прегледа стоката, да се убеди в нейната изправност и тогава да я заплати на куриера.

Нашият екип от дизайнери е постоянно на разположение, за да може да коригира всеки дизайн според Вашите индивидуални нужди, така че накрая при Вас да пристигне точно това, което сте си представили.