Доставка и плащане

ДОСТАВКА И ПЛАЩАНЕ
Посочените по-долу условия за доставка и плащане важат само за доставки на територията на България. За доставки извън България е необходима допълнителна уговорка.
 
Начини на доставка
Работим с куриерска фирма Спиди АД, като поръчката Ви може да бъде доставена до офис или до личен адрес.
 
Срокове на доставка
Обикновено изпращаме артикулите за един работен ден - поръчвате днес и утре е при Вас. Важи за поръчки, направени до 14:00 ч. на текущия ден. Запазваме си правото да забавим доставката до 5 работни дни максимум. Това става много рядко, в случаите, когато сме много натоварени (в период на промоция, например) или когато направите поръчката си през почивните дни.
Срокът зависи също и от графика за доставки на куриерската фирма за съответното населено място. В някои от по-малките населени места има доставки само в определени дни от седмицата През уикенда куриерските фирми работят само в събота, до обяд.
KRUSHA.EU си запазва правото да забави доставката на поръчан артикул повече от определеното време в случай на временна липса на наличност на дадена стока, определен размер, модел или разцветка. Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор.
 
KRUSHA.EU не носи отговорност за забавяне на доставката поради некоректно подадена информация от потребителя като адрес, телефон и др., както и при забавяне по вина на куриерската фирма.
 
KRUSHA.EU си запазва правото да променя срока на доставка, както и да отказва изпълнение на поръчки, за което потребителя ще бъде уведомяван.
 
Цена на доставката
Доставката е изцяло за сметка на KRUSHA.EUкогато стойността на поръчката е над 100 лв., а доставката е до офис на куриерската фирма.
 
За поръчки под 100 лв. доставката се изчислява от куриерската фирма и се заплаща към нея.
 
Всички пратки се изпращат с опция преглед. След евентуален отказ от пратката след преглед, клиентът заплаща транспортните разходи в обратна посока.
 
Начини на плащане
-          Наложен платеж - заплаща се директно на куриера при доставката на стоката. Вие ще получите фискален документ, издаден от нас, заедно с Вашата поръчка. Запазете фискалният документ, като доказателство за извършеното плащане!
 
-          Чрез банков превод (след като изберете опция за плащане чрез банков превод в сайта, ще се появи информация с банковите данни, които ще са Ви необходими при извършването на превода).
 
Отстъпки и промоции
При промоции и намаления, промоционалната цена се отразява направо в сайта при всеки продукт, като старата цена е задрасната и до нея е посочена новата цена. Показана е и процентната отстъпка.
 
При наличие на промо код (купон или ваучер), потребителят трябва да го въведе в съответното поле, което се намира във виртуалната количка, след което отстъпката се визуализира, изчислява се и се приспада от крайната сума автоматично.
 
При промоции, при които потребителят получава подарък с поръчката, подаръкът не се визуализира в кошницата, а се добавя в последствие към поръчката от администраторите на сайта.
 
При промоции и игри се публикуват допълнителни условия за участие за съответната кампания.
 
При поръчка на големи количества е възможно да се даде отстъпка, която трябва да се калкулира индивидуално.
 
В сайта има секция OUTLET – отстъпките в тази секция не се влияят от други отстъпки.
 
Когато в електронния магазин www.krusha.eu има възможност да се ползват различни отстъпки, сайта калкулира най-високата стойност на отстъпка за даден продукт, като не може да се прилагат две или повече отстъпки едновременно за един и същ продукт.
 
KRUSHA.EU си запазва правото да променя стойността на отстъпките, както и промоциите в своя онлайн магазин по свое усмотрение, по всяко време без предупреждение.